ANAF a pus la dispoziţia cetăţenilor un serviciu de programări online

Realizator: Contribuabilii se vor putea programa online printr-un nou serviciu electronic pentru a se întâlni cu un inspector fiscal, dar și pentru identificarea vizuală în vederea utilizării spațiului virtual privat. În baza unei programări, contribuabilii vor fi primiți în funcție de domeniile selectate. Mai multe aflăm de la corespondentul RRA Adrian Lungu:
Reporter: Serviciul de programări online este disponibil pe site-ul ANAF, unde contribuabili se pot programa atât pentru întâlnirea cu un inspector fiscal, cât și pentru identificarea vizuală online în vederea aprobării înregistrării în spațiul virtual privat. În funcție de problemele fiscale pe care le au contribuabilii, în baza programării, vor fi primiți de funcționari fiscali care aparțin următoarelor structuri din cadrul unităților fiscale: declarații fiscale persoane fizice și persoane juridice, evidență fiscală, evidență plătitor persoane juridice, avize și autorizații, executare silită persoane fizice și juridice, cazier fiscal, asistență contribuabil și evitarea dublă impuneri.
Serviciul de programare online este pus la dispoziția contribuabililor pentru aspecte care nu necesită timp îndelungat de soluționare, timpul alocat fiecarei programări fiind de o jumătate de oră./rpatulea/pvelisar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (28 august)