Gabriela Firea afirmă că, în toată perioada de campanie şi precampanie, Guvernul a oprit intenţionat apa caldă în Bucureşti

Primarul general în funcţie al capitalei, Gabriela Firea, afirmă că în toată perioada de campanie şi precampanie Guvernul a oprit intenţionat apa caldă în Bucureşti, pentru ca populaţia să-i devină ostilă.

Gabriela Firea a anunţat la sediul central al PSD, înainte de o reuniune a partidului, că va depune o plângere la Parchet pe tema „viciilor” de la alegerile din Bucureşti. Potrivit acesteia, 65.000 de voturi, adică 10% din totalul buletinelor de vot din capitală, au fost declarate nule, fapt care, în opinia sa, este de neacceptat.

Există şi multe procese verbale modificate cu carioca şi pline de neconcordanţe, a mai spus Gabriela Firea, care este prim-vicepreşedinte PSD şi care participă la reuniunea conducerii partidului dedicată analizei rezultatelor la recentele alegeri locale.

Gabriela Firea: Cei care au câștigat, bravo lor, felicitări, vor fi avansați! În legătură cu cei care au pierdut, cu siguranță, în cazul tuturor formațiunilor politice, deci și la noi, se va face o analiză a contextului în care au pierdut. În ceea ce privește municipiul București, am dublat, atât eu cât și colegii mei de la sectore, scorul de la europarlamentare care a fost 16%.

Acum am avut un scor politic de 33% la Consiliul General și 38% la primarul general, dar nu este nicio problemă. Dacă cineva îmi dorește capul, eu îl pun pe tipsie cu drag. Eu nu m-am agățat niciodată de funcții și ar fi ultimul lucru pe care l-aș face./rjurubita/ovidiu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 5 octombrie