Cleopatra Stratan, de la fetița cu codițe care îl aștepta pe Ghiță la portiță la frumoasa domnișoară care își sărbătorește majoratul

Pe 6 octombrie, Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani și și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit alături de prieteni, familie, artiști și oameni din media, cărora le-a făcut mai multe surprize.

Artista a susținut un mini concert împreună cu tatăl său, Pavel Stratan și au cântat împreună atât piese cunoscute din repertoriul artistului, dar și „Ghiță” și „Zunea Zunea”, hituri  ce au consacrat-o pe Cleopatra.

În plus, în cadrul evenimentului invitații au luat parte la momentul de lansare a aplicației CatMusic.AR și au testat primii aplicația interactivă ce permite utilizatorilor  să facă poze sau să se filmeze în timp ce dansează cu  prima hologramă disponibilă, HoloCleo. Aplicația CatMusic.AR  poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play de pe dispozitivele cu Android şi din App Store pentru dispozitivele Apple.

Aniversarea a venit și cu o surpriză din partea lui Edward Sanda.  Fiica lui Pavel Stratan a fost cerută de soție și a răspuns da din tot sufletul. Prezenți la ziua Cleopatrei au fost mai mulți colegi de breaslă, care au sărbătorit-o așa cum se cuvine și au fost alături de ea în aceste momente unice. Printre invitați s-au numărat Andreea Bălan, Andreea Antonescu, AMNA, Jorge, alături de care a lansat cel mai recent single, Robert Toma, băieții de la Noaptea Târziu, Randi, Dan Badea și soția sa.

În urmă cu aproape o săptămână, Cleopatra a lansat alături de Jorge „Dans Murdar”, un single despre iubire, trăire, acceptare și multă pasiune, compus și produs în studioul Famous Production. Piesa este însoțită de un videoclip fresh și senzual regizat de Roman Burlaca.

Artista a lansat de-a lungul timpului single-uri de succes precum „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Eu m-am pierdut” și „La ușa mea”, piesă și videoclip ce pun în evidență latura sexy și încrezătoare a artistei. Single-ul a adunat peste 8 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music.

Cleopatra a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu hitul „Ghiță”, ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, artista are propria ei papușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. De asemenea, în vară Cleopatra a colaborat cu Ilinca și au lansat primul lor single împreună, „Vara asta (pe Tik Tok)”,o piesă ce face parte dintr-un proiect retro, inspirat din hiturile anilor 2000, dar cu un sound fresh și foarte catchy.

Geanina Savu – CAT Music România

RADOR – 9 octombrie