UPDATE – „Gemma Habibi” la Teatrul German de Stat din Timișoara

O actualizare a informațiilor referitoare la spectacolul „Gemma Habibi” care urma să fie prezentat duminică 18 octombrie, la ora 19.30, la Teatrul German din Timișoara.

Din cauza evoluției pandemiei și în urma adoptării „Hotărârii privind instituirea măsurii de limitare a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV2 la nivelul județului Timiș” de către Comitetul județean pentru Situații de Urgență, activitatea cu publicul a Teatrului German de Stat din Timișoara a fost suspendată pe o durată de 14 zile.

 

Cu toate acestea, spectacolul „Gemma Habibi” va fi jucat la sediul instituției, fără public, cu respectarea tuturor normelor de protecție a performerilor și a personalului tehnic. Reprezentația va fi înregistrată și difuzată la odată ce va fi comunicată ulterior pe platformele de comunicare ale Teatrului German de Stat din Timișoara și ale Forumului Cultural Austriac.

 

Contravaloarea biletelor achiziționate pentru „Gemma Habibi” vor fi returnate automat în conturile celor care și-au achiziționat biletul online. Spectatorii care și-au cumpărat bilete de la casieria Teatrului German sunt rugați să vină la ghișeu cu biletele, unde li se vor returna banii.

 

Vă vom informa cât de curând în legătură cu data de difuzare online a spectacolului. Atașat, vă rog să primiți varianta actualizată a comunicatului de presă.

 

Vă mulțumesc pentru înțelegere și interes!

 

Vă doresc o zi liniștită!

Andrei Popov