FOARTE URGENT: Octavian trebuie să trăiască, să se joace alături de alți copii

Octavian Bornaz

Buna ziua,

Șoc și durere… Asta au simțit doi părinți când au aflat că băiețelul lor de nici 2 anișori suferă de o formă rară de cancer. În loc de mașinuțe și alte jucării, Octavian vede catetere, aparate tomograf sau RMN și multe persoane îmbrăcate în alb, care vin din când în când să-l înțepe. Numai copil să nu fii când trebuie să înduri ședințele de chimioterapie fără de care nu ai nicio șansă să supraviețuiești!

E crunt să îl vedem într-o asemenea stare jalnică, dar încercăm să fim puternici pentru el, chiar dacă lumea ni se prăbușește și nu înțelegem de ce e nevoie ca un om atât de mic să treacă printr-un asemenea chin, spune Cristi Bornaz, tatăl băiatului.

Cumplita boală (rabdomiosarcom de tip alveolar) a pornit o numărătoare inversă a vieții lui Octavian. Băiețelul trebuie operat de urgență, fapt care îi lovește și mai mult pe părinți, care nu au de unde să strângă peste 20.000€ de care mai e nevoie pentru a asigura costurile operației și tratamentelor, restul fiind strânși de Asociația „Salvează o inimă” prin intermediul atâtor prieteni, oameni de suflet, care au donat cât au putut pentru acest îngeraș.

Octavian trebuie să trăiască, să se joace alături de alți copii, să crească și să devină un tânăr cu un viitor înainte! Putem să îi oferim această șansă prin donațiile noastre. Orice sumă oferită prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare îl poate salva pe băiat! Fiți alături de noi, fiți îngerii păzitori ai lui Tavi!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie al copilului -BORNAZ