Havana a găsit rețeta perfectă pentru „Perfect Kiss” alături de Yaar și Kaiia

Se pare că cei doi membri Havana au descoperit rețeta perfectă a succesului muzical în cea mai bună formulă de până acum. Astfel, după hitul internațional „Big Love”, Havana continuă colaborarea cu Yaar și Kaiia și lansează „Perfect Kiss”. Compusă de Sorin Seniuc, Ion Chirinciuc, Alexandra Tirtirau și Petrică Lefter, piesa este însoțită de un videoclip misterios, în regia lui San, ce redă în imagini o iubire imposibilă.

„Colaborarea cu Yaar și Kaiia a venit foarte natural după single-ul «Big love». Când am început să lucram la «Perfect Kiss» știam că ne dorim să fie un feat. cu Yaar, dar când am ajuns la refren, am simțit că este ceva incomplet. Vocea lui Kaiia a fost acel «je ne sais quoi» care a reușit să ne facă pe toți să rezonăm și să spunem, «perfect, asta e!».  Piesa povestește despre căutarea unei iubiri, utopice din păcate, care nu poate fi decât un vis, prin vocile a trei artiști foarte talentați”, povestesc băieții de la Havana.

De-a lungul timpului, single-urile lansate de Havana au cucerit topurile muzicale și publicul din toată lumea, prin stilul original și sound-ul super fresh. Printre hiturile internaționale ce au adunat împreună peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube se numără „Vita Bella”, „Que Sera, Sera”, „Mon Amour”, „Vivere” (alături de Ioana Ignat), „I Lost You”, „Big Love” (alături de Yaar și Kaiia), dar și „Broken Heart” (feat. Yaar).

În 2017, Raul Eregep a ajuns în finala X Factor unde a fost la un pas de a deveni marele câștigător, iar la scurt timp după, s-a alăturat proiectului Havana.