Premierul Ludovic Orban deschide lista candidaților liberali în București pentru Camera Deputaților

Realizator: Președintele PNL, premierul Ludovic Orban, deschide lista de candidați liberali în București pentru Camera Deputaților. Biroul Permanent Național a validat aseară listele de candidați la nivel național, urmând ca acestea să fie depuse mâine la Biroul Electoral Central.
Ludovic Orban: Avem 600.000 de semnături din partea cetățenilor români pentru susținerea candidaților Partidului Național Liberal. Evenimentul de depunere a listelor am decis să îl facem la nivel național. Toate listele le vom depune mâine la ora 12:00. Pe data de 21 vom depune, în toate circumscripțiile electorale, listele de candidați ale Partidului Național Liberal, astfel încât să îndeplinim procedura prevăzută de lege.
Realizator: Pe lista de candidați ai PNL se află majoritatea miniștrilor, cu excepția lui Bogdan Aurescu, ministrul de externe, pentru că este diplomat și a lui Marcel Boloș, ministrul pentru fonduri europene, care este preot misionar. Premierul Ludovic Orban a dat asigurări că activitatea la nivel guvernamental nu va fi afectată în perioada campaniei electorale – transmite redactorul RRA Petruța Dinu./rpatulea/pvelisar

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 19 octombrie)