Transporturi agabaritice pe ruta Buzău-Constanța

În perioada 26.10.2020 – 30.10.2020, se vor desfășura două transporturi cu depășiri ale maselor pe traseul: 

Buzău – DN2B – Spătaru – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN2A – Țăndărei – Giurgeni – DN2A – Ovidiu – A4 – Ovidiu – Constanța Poarta 7 

Vehiculele transportă utilaje pentru industria chimică. 

Lățimea maximă a unui vehicul este 7.61 m, viteză de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. 

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.