A suferit deja patru intervenții chirurgicale, dar suferința nu s-a sfârșit 😭😭

Buna ziua,

De mai bine de două luni, un tânăr de 21 de ani a schimbat casa din România cu un spital din Turcia. Alexandru Ciorniciuc a fost diagnosticat cu cancer la creier, după ce pe 17 august viața i-a rezervat o surpriză de proporții…

Aflându-mă acasă, am căzut din picioare și nu am mai putut să merg, deoarece nu mai aveam forță, nici echilibru pentru a mă susține singur.

A suferit deja patru intervenții chirurgicale, dar suferința nu s-a sfârșit. Urmează noi investigații oncologice și, posibil, radioterapie.

Din tânărul plin de optimism și încredere în viitor, astăzi Alex se teme pentru viața lui și face apel la toți cei care îi pot întinde o mână de ajutor printr-o donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

E vorba de un tânăr la început de drum, de o viață care abia înflorește, oricare dintre noi am dori să fim ajutați dacă am fi puși într-o astfel de situație critică. Și oricare dintre noi poate fi salvarea lui Alexandru de la un destin tragic.

Fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare, o donație asigură continuarea tratamentului și intervențiilor de care are nevoie Alex.

Dacă doriți să ajutați pe termen lung, o puteți face printr-o plată recurentă. Pe durata campaniei, puteți dona constant o sumă aleasă de dumneavoastră.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie tânărului -CIORNICIUC