Feli lansează „Du-te, dorule”, o piesă despre răzbunare și vindecare post-iubire

Feli lansează „Du-te, dorule”, un tribut adus Mariei Tănase, o piesă despre răzbunare și vindecare post-iubire, odată cu ea, și cea de-a șaptea felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste, în care își cântă povești marcante din viața și formarea ei ca om și ca artist. „Piesa aceasta este un tribut adus Mariei Tănase. Inspirată de «Cine iubește și lasă», de «Blestem» și de întreaga forță creatoare a muzei mele, Maria Tănase, am simțit să-mi scriu și să-mi cânt o poveste reală de vindecare de iubire din trecutul meu”, povestește Feli imboldul care a împins-o să creeze piesa-blestem „Du-te, dorule”.
„După ce se termină o poveste de iubire, fiecare se vindecă în felul lui pentru a merge mai departe. Eu, după acest episod din trecutul meu, care mi-a rănit ego-ul, am simțit să îmi doresc aprig ca el, băiatul care-mi fusese iubit, să nu poată fi fericit fără mine, să nu scape ușor de «fantoma» mea și să mă vadă pe mine în toate femeile care vor urma în viața lui”, povestește cu sinceritate Feli despre întâmplarea reală care a inspirat-o în compunerea noii sale piese.
Cu „Du-te, dorule”, Feli a dat cărțile vindecării pe față și a ales să dezvăluie prin muzica și versurile sale ceea ce oamenii de obicei încearcă să ascundă: „De cele mai multe ori, oamenii vor să pară buni și sensibili chiar și atunci când sunt răniți, însă adevărul ascuns în sufletul lor este că nu simt să fie atât de altruiști și sensibili cu persoana care i-a rănit. Avem cu toții o parte întunecată în noi, pe care trebuie să o acceptăm și să o lăsăm să iasă la iveală din când în când, ca să ne eliberăm și să putem trece mai repede și mai ușor mai departe”, mărturisește artista despre lecția învățată în trecut.
O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, „Du-te, dorule” are muzica și versurile compuse de Feli și Smiley, alături de producătorii Șerban Cazan și Vladimir Coman-Popescu iar mix&masterul realizat de Lucian Nagy. După primele șase piese autobiografice, de pe albumul „Feli din poveste”, lansate de către Feli până acum cu răsunet și succes rapid pe radio, dar și in online – „Omule, deschide ochii”, „Frunze cad”, „Când răsare soarele”, „Mă strigă mama”, „Sus pe munte” sau „Banii n-aduc fericirea” – proaspăt lansată, „Du-te, dorule” completează paleta de trăiri și povești reale care îi conturează artistei Feli drumul uman și muzical parcurs până astăzi.