Salveaza o inima

Viața e o luptă continuă pentru supraviețuire pentru o fetiță de numai un anișor. Nadejda Gore a stat mai mult prin spitale, a primit mai multe medicamente și injecții decât jucării, iar această situație nu se va schimba în bine dacă oameni cu suflet nu îi vor sări rapid în ajutor.

Copila are o boală gravă la inimă și abia respiră. Pe lângă problemele cu inima, la naștere, Nadejda a fost diagnosticată și cu o boală la plămâni și cu malnutriție. Până la 7 luni a fost hrănită prin sondă și nu a crescut în greutate ca un copil normal.

Ca să poată trăi trebuie operată din nou, după ce a mai suferit o intervenție anterior. În acest moment, se află în stare gravă la Spitalul Emsey din Turcia, unde este conectată la aparate.

Nadejda cântărește doar 7 Kg. Îmi este foarte greu! Sunt mamă singură la doi copilași. Pe lângă ea, îl mai am pe băiețelul de 7 ani, elev în clasa I. Nu lucrez pentru că fetița are nevoie de mine permanent. Locuim la mama mea și primesc doar 600 de lei indemnizație, ne-a povestit cu lacrimi în ochi mama fetiței, Tatiana Gore.

Femeia a ajuns la capătul puterilor, căci singură trebuie să aibă grijă de ambii copii și să supraviețuiască din prea puținii bani pe care-i primește ca ajutor de la stat. Medicamentele costă, mâncarea specială cu care poate fi hrănită Nadejda costă și ea, scutecele și toate cele necesare și pentru școala băiatului… toate înseamnă un munte de cheltuieli pentru un om secătuit de resurse.

La tot stresul legat de finanțe, sărmana mamă are în față o sumă uriașă pe care trebuie s-o strângă pentru a-și salva fetița de la moarte. 15300 Euro costă operația de care depinde viața Nadejdei. Fără acești bani, vă puteți imagina că îngerașul de numai un anișor va pleca subit dintre noi și va lăsa în urmă o mamă îndurerată și un frate prea mic pentru a suporta durerea pierderii surorii sale.

Trebuie să evităm acest scenariu sumbru și avem la dispoziție șansa de a face o donație în conturile Asociației „Salvează o inimă”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare. Nimic nu e mai prețios pe Pământ decât viața însăși, iar ea trebuie prețuită și pentru ea niciun sacrificiu financiar nu e prea mare și nici prea mic. Fiecare dintre noi poate contribui la salvarea Nadejdei Gore. Puținul nostru poate însemna totul pentru această fetiță!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie tânărului -GORE