Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a sosit la Erevan

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a efectuează o vizită de lucru la Erevan, capitala Armeniei, anunţă Agenţia de presă TASS, citând surse din cadrul unei delegații guvernamentale ruse, care efectuează o vizită în această ţară. O delegație guvernamentală rusă a sosit sâmbătă la Erevan, anunţă Serviciul de presă al Ministerului Apărării al Federației Ruse, citat de Agenţia de presă TASS.
„Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov a sosit la Erevan”, anunţă Agenţia de presă TASS. După cum mai precizează, din delegaţia care a sosit la Erevan mai fac parte ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, vicepremierul rus Aleksei Overciuk, ministrul rus al sănătăţii Mihail Muraşko şi şeful Rospotrebnadzor Anna Popova și alți miniştri ruşi”, au precizat surse din cadrul Guvernului Armeniei.
Ministerul rus al Afacerilor Externe a anunțat că delegația guvernamentală rusă va vizita Erevanul și Baku, capitala azeră.
Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, care a sosit sâmbătă la Erevan, participă la o întrevedere bilaterală cu premierul armean, Nikol Paşinian./vdraguta/ilapadat

(www.russian.rt.com – 21 noiembrie)