FOARTE URGENT: Intervenția chirurgicală salvatoare costă 8.000 de euro.

Între o copilărie normală și una trăită în crize repetate și în amărăciunea părinților stă uneori o operație. Pare simplu pentru mulți dintre noi, însă asta pentru că noi poate avem resursele necesare să plătim respectiva intervenție sau poate avem rude, prieteni, cunoștințe care ne pot ajuta financiar.
Pentru familia Manda lucrurile nu sunt atât de simple. Fetița lor, Rebeca Manda, a fost diagnosticată acum un an cu epilepsie. Acest îngeraș de numai 3 anișori a urmat un tratament care acum nu mai funcționează, iar crizele sunt tot mai dese.

Se pare că boala s-a agravat rapid și, mai mult decât atât, un RMN recent arată că partea stângă a creierului fetiței nu s-a dezvoltat corespunzător vârstei ei.

În ciuda tuturor acestor probleme, există speranță pentru Rebeca.

O operație făcută la Spitalul Monza din București îi poate opri complet crizele de epilepsie și va putea și ea să vorbească ca un copil normal, de 3 ani. Momentan, Rebeca spune doar 10-12 cuvinte, fără să formeze propoziții, ne-a explicat mama copilei, Luciana Manda.

Intervenția chirurgicală salvatoare costă 8.000 de euro. Suma poate părea mică, mai ales în condițiile în care alți copii, cu afecțiuni la fel sau poate chiar mai severe, au nevoie de zeci de mii de euro pentru a avea o șansă la viață. Însă 8.000 de euro înseamnă enorm pentru o familie în care mama este asistent personal pentru fiica ei, trebuie să aibă grijă și de băiatul de 6 ani, iar tatăl este șofer și tocmai a fost disponibilizat, în contextul tot mai dificil în care ne aflăm din cauza pandemiei.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie tânărului -MANDA