La noapte vine Moş Nicolae

La noapte vine Moş Nicolae. El intră în casele oamenilor şi lasă în ghetele copiilor cuminţi dulciuri şi fructe. Celor leneşi sau neascultători le va dărui însă, o nuieluşă.

Totuşi, ţinând cont de startul sărbătorilor, în capitală cei care au trecut astăzi, prin centrul Bucureştiului au fost întâmpinaţi cu muzică în cadrul unui eveniment intitulat „Cu masca pe faţă, dar cu muzică în suflet”, un spectacol inedit destinat internauţilor, dar apreciat şi de trecători.

Reporter – Adriana Turea: Cu puțin timp înaintea venirii lui Moș Nicolae, organizatorii au încercat să crească rata zâmbetelor pe străzile din București prin muzică. Într-un oraș gri, trist, cei care au trecut astăzi prin zonele Piața Romană, Calea Victoriei și Piața Universității s-au putut bucura de acorduri muzicale, după cum spune și unul dintre organizatori.

-: Sunt momente scurte de aproximativ zece minute, după care transferăm la o altă locație. Evenimentul acesta este live din cinci locații, ne adresăm în principal internauților să îl urmărească online pe pagina de Facebook și pe site-urile noastre și cei care trec l-au găsit cu bucurie, petrec câteva momente, chiar și aplaudă şi apoi îşi reiau activitatea zilnică şi chiar au primit și aplauze artiștii și interpreții.

Reporter: Evenimentul a fost apreciat atât de cei care l-au urmărit online, cât și de cei care au trecut întâmplător pe lângă artiști.

-: În vremurile astea e ceva interesant, ceva care chiar aduce un zâmbet.

Reporter: Vă lumineaza faţa în momentul în care îi auziţi cântând?

-: Având în vedere că nu mai avem acces în săli de spectacol sau în alte locuri, chiar da.

Reporter: Organizatorii promit să mai vină cu astfel de evenimente care ne ajută să mai uităm de griji./mnecula/ovidiu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 5 decembrie