Ne dorim enorm de mult ca Alexandru să câștige lupta pentru viață!😭😭

Pandemia de coronavirus nu a oprit viața în loc, dar o complică. De asta s-a convins și un cuplu din București, care abia aștepta să fie împlinit cu primul copil. Sarcina Mihaelei Brezoi a decurs normal în prima parte, însă ulterior au apărut semne de preeclampsie, o afecțiune ce îi provoacă mamei hipertensiune arterială, iar pe făt îl pune în pericol. Singura modalitate de a scăpa de această problemă a gravidei este… nașterea.

Temându-se de a nu se infecta cu virusul SARS-CoV-2, Mihaela și soțul ei au decis să-l aducă pe lume pe Alexandru Gabriel la o clinică privată din Capitală. În luna octombrie, bebelușul nu a mai așteptat și s-a născut. Ar fi un motiv de bucurie maximă pentru orice femeie, numai că în acest caz, medicii au întristat-o pe proaspăta-mămică…

Nu l-am văzut prea bine, nu l-am ținut în brațe, i-am văzut doar piciorușele mișcând, apoi nu mai știu nimic. Am aflat apoi că a luat nota 5 la naștere pentru că nu a plâns, nu a respirat singur și multe altele. A fost conectat la oxigen, pus imediat în incubator, dus la terapie intensivă și tratat pentru hipertensiune pulmonară, povestește Mihaela.

Și ea și soțul ar fi vrut să-l transfere la un spital de stat, însă nu mai sunt locuri și nici tratamentul necesar pentru copilul lor fragil. Din această cauză, sunt nevoiți să suporte costurile foarte mari pretinse de clinica privată. E vorba de 85.000 de euro, tratament și spitalizare.

Teama de o posibilă infecție cu temutul coronavirus a generat așadar cheltuieli uriașe pe care nicio familie modestă nu le poate acoperi sub nicio formă. Însă Alexandru trebuie să aibă șansa de a-și reveni din starea delicată în care se află. Până ce plămânii îi vor funcționa fără aparate și va putea respira singur, băiețelul depinde de suma care îi copleșește pur și simplu pe ambii părinți.

Ne dorim enorm de mult ca Alexandru să câștige lupta pentru viață! Micuțul nostru luptă cu toate forțele, dar ca să îl salvăm trebuie să avem suma de care nu dispunem și pe care nu reușim să o acoperim, spune îndurerată mămica lui Alex.

Împreună putem strânge banii necesari pentru a ajuta această familie. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” contribuie la recuperarea lui Alexandru Gabriel. Viața micuțului poate fi salvată de noi toți!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar la detalii plată/mențiune numele  copilului -BREZOI ALEXANDRU