La numai 14 ani suferă de cel mai dureros CANCER! Vă roagă să îi salvați viața!!

Trăim vremuri în care nici frageda tinerețe nu te mai apără de chin și teamă pentru ziua de mâine. Uneori, viața te obligă să înduri boli de care nimeni nu vrea nici măcar să audă…

Diana Munteanu, o adolescentă frumoasă, silitoare și talentată, a aflat acum doi ani ce înseamnă să trăiești în durere. Timp de mai bine de nouă luni a suportat dureri crescânde la piciorul stâng, fără să le știe cauza exactă. Când i s-a spus, întreaga familie a rămas înmărmurită. Tânăra avea o tumoră canceroasă la femur. După luni de chimioterapie și o operație făcută în Italia, a scăpat de amputarea piciorului.

Coșmarul părea să se fi încheiat, însă din păcate nu a fost așa. După doar doi ani, o durere la încheietura mâinii drepte a dus-o din nou la spital, unde a primit o nouă lovitură: boala s-a întors, de această dată mai puternică, afectându-i mâna dreaptă și piciorul drept.

După investigații, tratament paliativ și dureri insuportabile, cele mai mari clinici din țară au refuzat să-i preia cazul și i-au dat șanse minime de supraviețuire, recomandându-i amputarea mâinii. Părinții nu au putut accepta o astfel de soluție pentru fetița lor iubită și au căutat o rezolvare în străinătate. Clinica Acibadem din Turcia le-a redat speranța, însă costul total al operațiilor și tratamentului ulterior – aproape 63.000 de euro – i-a copleșit.

Nu au de unde să facă rost de atâția bani. Unii dintre noi muncesc o viață întreagă și nu reușesc să strângă o astfel de sumă… Cu atât mai mult, o familie măcinată de greutăți doi ani la rând nu ar avea cum să suporte un astfel de cost. Dar Diana merită să trăiască, trebuie să iasă învingătoare și din această grea încercare! Nu o putem lăsa să se stingă sau să rămână mutilată pe viață!

Împreună, acum, în pragul celor mai frumoase sărbători din an, putem reuși imposibilul: putem dona, fiecare după puterile lui, orice sumă astfel încât să îi oferim fetei o nouă șansă la viață, la normalitate, la o tinerețe lipsită de durere.

De Crăciun, unii își doresc lucruri materiale, alții vor doar sănătate. Pentru sănătate, niciun preț nu e prea mare, nicio donație nu e prea mică. Orice bănuț contează când știi că ai salvat o inimă nevinovată!

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar la detalii plată/mențiune numele copilului -DIANA MUNTEANU

Asociatia „Salveaza o inima”