Pepe a jurat că se va întoarce înapoi şi s-a ţinut de promisiune !!! Artistul a lansat „M-am jurat”, single şi videoclip nou !!!

Anul acesta ciudat pentru toată lumea se termină cum nu se poate mai frumos pentru Pepe care a lansat un nou single ce vine direct cu videoclip, „M-am jurat”. Piesa are toate ingredientele de a ajunge în fruntea tuturor clasamentelor de orice fel ar fi ele mai ales că la numai o zi de la lansare este în topul ascultărilor şi accesărilor pe YOUTUBE chiar dacă nu este o piesă care să se încadreze în tendinţele actuale ale industriei.

De altfel, „M-am jurat” este o promisiune îndeplinită a artistului faţă de comunitatea şi prietenii săi din online cărora le promisese că din când în când va lansa o piesă în stilul muzical ce l-a consacrat. Acesta este şi motivul pentru care, înainte de primul PLAY, videoclipul avea deja peste 6000 de aprecieri şi alte mii de comentarii şi distribuiri, toate aceste fără ca măcar un singur acord din piesă să se fi auzit.

„Ţin să mulţumesc FAMILIEI ONLINE pe care o am pentru încrederea acordată atunci când le-am spus prietenilor că „M-am jurat” este acel single pe care îl tot aşteptau, acea piesă ce este Pepe 100%. Iar ei au fost extraordinari si au făcut ca această piesă să ajungă instant, peste tot, în chiar prima oră de la lansare.” a spus Pepe.

„M-am jurat” este totodată continuare aventurii muzicale a lui Pepe alături de Connect-R fiindcă el este cel care semnează partea de compoziţie dar şi versurile piesei. Colaborarea aceasta este una extrem de prolifică mai ales dacă ne gândim că şi single-ul anterior al lui Pepe„Inima Mea”, lansat în urmă cu fix 5 luni de către cei doi alături de Andra a fost şi este şi el un real succes. Omar Secada Dihigo este însă cel vinovat pentru că l-a întors, cel puţin pentru o piesă, pe Pepe la stilul muzical ce îl defineşte, atât de îndrăgit şi atât de cerut de către fani. Şi s-ar putea ca lucrurile să nu se oprească aici şi acesta să fie începutul unei noi etape în carieră.

„De Connect-R nu văd, nu ştiu şi nu pot să mai zic nimic. Sunt FAN şi nu mă refer doar la ceea ce face pe partea de producţie ci şi pentru ceea ce lansează el ca şi artist. Când mi-a arătat piesa am ştiut din prima că este acea piesă, acel single pentru şi despre mine. Iar Omar a pus capac la toate. Este un monstru ca şi Connect-R. Ai putea zice că mă cunosc de când eram mic şi ştiu ei exact ce ar trebui să fac, să cânt, să transmit şi sunt sigur că acesta este şi motivul pentru care „M-am jurat” este sau va fi un HIT, cel puţin pentru cei care apreciază ceea ce fac. Şi da, trebuie şi vom continua această colaborare fiindcă lucrurile au funcţionat extrem de simplu si de uşor în această combinaţie de idei, sentimente, trăiri.” a adăugat Pepe.

Dacă adăugăm si faptul că Dan Petcan este regizorul clipului pentru „M-am jurat”, cel cu care Pepe a colaborat pentru marea majoritate a videoclipurilor lansate, avem tabloul complet al unei reţete de succes în care nu se schimbă aproape nimic decât mici detalii. Interesantă este alegerea lui Dan pentru partea de locaţie. A ales locuinţa artistului ca şi platou de filmare mai ales că era deja pregătită pentru sărbătorile de iarnă. Deci da, atmosfera aceea magică este acasă la Pepe.

CREDITE PEPE – M-AM JURAT

Muzica: Mihalache Ştefan
Text: Mihalache Ştefan
Producţie / Aranjament: Omar Secada Dihigo
Înregistrări: Rappin On Production
Mix şi Master: Alex Truţă
Editor: Pepe Latin Music
Producţie: Pepe Latin Music

Regie: Dan Petcan
Producători: Pepe Latin Music