La Timișoara, niciun centru de vaccinare anti-COVID nu este autorizat

Realizator: La Timișoara, niciunul dintre cele 17 centre de vaccinare anti-COVID care ar trebui să funcționeze de săptămâna viitoare nu este autorizat – spune șeful Direcției Județene de Sănătate Publică, Flavius Cioca. El atrăgea atenția asupra faptului că dacă nu se deschid suficiente centre de vaccinare, Timișoara ar putea rămâne în urmă cu imunizarea populației.
Flavius Cioca: Avem o situație de la Primăria Timișoara cu cele 17 locații. Deocamdată nu am autorizat niciunul dintre aceste centre. Avem în schimb parte din acele dosare de autorizare depuse la noi joi și vineri și e un proces în derulare. Este cât mai indicat să se deschidă cât mai devreme, în așa fel încât procesul de vaccinare să înceapă cu celeritate. În măsura în care nu deschidem atâtea centre câte avem nevoie, există riscul să avem un proces de vaccinare cu intensitate scăzută față de alte localități.
Realizator: După cum transmit colegii de la Radio România Timișoara, opt dintre centrele de vaccinare vor fi dotate de administrația locală, iar restul de mediul privat./rpatulea/cvanatoru

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 10 ianuarie)