Din fericire, există o șansă de a-l ajuta pe acest copilaș nevinovat, fără un efort financiar uriaș

Cele mai grele experiențe prin care trecem sunt decisive pentru viitorul nostru. Ne deranjează, ne traumatizează, ne schimbă iremediabil și, uneori, ne salvează.

Un băiețel de 3 anișori urmează să treacă prin cea mai complicată experiență de până acum – un transplant de măduvă. În lipsa acestei operații, Mario Grigoriu nu mai are mult de trăit.

„Bulgărașul de aur”, cum îl alintă mama lui, suferă de Anemia Fanconi, o boală genetică rară ce afectează 1 copil din 360.000 de nou-născuți, provocând anemie, multiple anomalii congenitale și predispoziție pentru leucemie și alte cancere.

Are nevoie de măduvă de la frățiorul lui, altfel nu va supraviețui bolii. Și mai are nevoie de ceva pentru această șansă – de bani. Intervenția și tratamentul post-operator costă 67.000€. Până acum, s-au strâns puțin peste 20.500€, deci ar mai fi nevoie de 47.000€, o sumă imensă pentru o familie cu alți 4 copii și posibilități financiare extrem de reduse.

Din fericire, există o șansă de a-l ajuta pe acest copilaș nevinovat, fără un efort financiar uriaș. Un singur SMS cu textul „Mario” la numărul 8832 înseamnă 2€ pentru această cauză. E vorba de mai puțin de 10 lei, de care oricare dintre noi se poate lipsi pentru a salva o viață.

De asemenea, orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate schimba în bine viitorul acestui „bulgăraș de aur”. Suntem singura lui speranță!

Am ajuns în momentul în care ne îndreptăm către transplantul de măduvă. E ultima noastră șansă, de aceea vă rugăm din suflet să ne ajutați, ne roagă insistent mama lui Mario.

 

Trimite  SMS la  8832 mesaj MARIO

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați  la detalii plată/mențiune-MARIO GRIGORIU