Misteriosul LILO lansează „Stolen Dance”

După ce ce a cucerit publicul cu primul său single, un cover după hitul lui Kylie Minogue, „Can’t Get You Out Of My Head”, producer-ul sud corean LILO  revine în 2021 cu „Stolen Dance”. Când LILO a auzit melodia originală a lui Milky Chance, a știut că trebuie să-și pună tentaculele pe ea și să-i dea o nouă formă. Artistul a făcut echipă cu vocalista Klara și împreună au transformat single-ul original în cel mai cool imn.

„Stolen Dance” îmbină beat-uri dance cu elemente EDM care rămân întipărite în minte, cu o nouă producție și un sound fresh. Versurile cântate de Klara, „I want you by my side/ So that I never feel alone again” arată că dragostea este cea care te trezește la viață, te face să te simți puternic, însă tot ea te poate doborî la fel de ușor.

Născut în Coreea de Sud, LILO trăiește în Suedia, face ghost producing de ani de zile și a debutat la sfârșitul anului 2020. Artistul a reușit să se facă remarcat cu „Can’t Get You Out Of My Head”, cover ce a adunat peste 500.000 de stream-uri pe platformele digitale de specialitate în mai puțin de 8 săptămâni din momentul lansării. Au urmat remixuri ale unor hituri internaționale precum „Still Ballin” (2PAC ft. Kurupt) și „Barbie Girl”.