FOARTE URGENT: Mihaela are nevoie de transplant de inimă.❤️😞

Oameni dragi, vin cu un mesaj disperat și cu o mare rugăminte să ne ajutați să-mi salvez fetița!

Așa începe mesajul unei mame îngenuncheate de o situație în care nimeni nu ar vrea să fie: fiica ei de numai câțiva anișori are grave probleme de sănătate.

Mihaela s-a născut cu defect septal atrial, o gaură în inimioară și, deși a fost operată în repetate rânduri, starea fetiței s-a agravat, mușchiul inimii inflamându-se. A ajuns, biata de ea, la numai 4 anișori, să aibă insuficiență cardiacă, iar medicii din țară nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire.

Mihaela are nevoie de transplant de  inimă. Am găsit o clinică de peste hotare, care a acceptat să ne salveze fetița, însă este foarte costisitor…

„Motorașul” despre care vorbește mama copilei este defapt transplantul de inimă salvator, iar costul intervenției și al tratamentelor ulterioare care îi pot salva viața Mihaelei este de 200.000 Euro. Suma este una exorbitantă pentru mulți dintre noi, însă viața unui copil valorează mult mai mult de atât, așa că acești bani trebuie strânși pentru a o salva pe micuță.

Nu mai cunoaștem unde să apelăm și cum să ne salvăm fetița! Vă implor din suflet, ajutați-ne cu orice mică donație pentru că acum viața ei depinde de această sumă imensă pentru noi, ne-a transmis, îndurerată la maximum, Axenti Lilia

Uitați-vă la chipul Mihaelei, vedeți inocența, fragilitatea și frumusețea pe care numai un copilaș curat le poate avea. Puteți trece mai departe, știind că va muri fără ajutorul nostru? Trebuie să ne mobilizăm și pentru această fetiță și să donăm fiecare cât poate, astfel încât împreună să reușim să fim salvarea ei.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați  la detalii plată/mențiune-MIHAELA AXENTI