Bărbatul care a agresat doi copii într-un parc din Hunedoara a fost arestat preventiv

Realizator: Arest preventiv pentru 30 de zile în cazul bărbatul din Hunedoara, care a agresat doi copii într-un parc. În vârstă de 29 de ani, bărbatul a fost reținut ieri după-amiază, după ce a trântit de pământ un copil de 13 ani, care a suferit o fractură la cap și este internat la Secția de neurologie a Spitalului Județean de Urgență Deva și apoi și-a lovit propriul copil, în vârstă de opt ani.
Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al Poliției Hunedoara: Tânărul respectiv a fost reținut preventiv și apoi prezent magistraților Judecătoriei Hunedoara, care au dispus, în baza materialului probatoriu, atestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Realizator: După o anchetă a Direcției pentru Protecția Copilului și a Direcției de Asistență Socială Hunedoara, fiul vitreg al agresorului, concubina acestuia și bebelușul lor de opt luni au fost preluați și duși într-un centru de plasament. O anchetă socială este în derulare și în familia copilului de 13 ani, transmit colegii de la Radio România Timișoara./cmorozanu/pvelisar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (9 februarie)