Circulația feroviară pe linia Gara de Nord-Aeroportul Otopeni revine la programul normal

Realizator: Circulația feroviară pe linia Gara de Nord-Aeroportul Otopeni revine de astăzi la programul normal, după ce timp de două săptămâni linia a fost închisă opt ore pe zi pentru finalizarea lucrărilor la șină. Cele 72 de garnituri vor circula la un interval de 40 de minute.
Despre cum se circulă pe șoselele principale din țară aflăm acum, în direct, de la reporterul RRA Alexandru Lancuzov. Bună dimineața, Alex!
Reporter: Bun găsit! Se reia curculația pe DN1 la Posada. La kilometrul 113 pe DN1, Valea Prahovei, în urmă cu aproximativ o oră a fost un incendiu la cabina unui tir, fără victime. Circulația a fost restricționată pentru intervenția pompierilor. Regionala de Drumuri București programează lucrări de reparații pe DN1A Ploiești-Cheia pe tronsonul din județul Prahova, mai ales pe zona de munte sunt tasări și surpări de drum. În plus, este foarte posibil ca traficul greu să fie interzis și pe timpul nopții pe DN1 Valea Prahovei. Podul de la Azuga intră în reperații capitale, devierea se va face pe DN1A spre Cheia, iar șoseaua trebuie pregătită. Avem o alunecare de teren pe DN7 la Morărești-Drăganu în județul Argeș. La kilometrul 143 zona a fost semnalizată cu balize, reparațiile se vor face în regim de urgență pe calamitate. Se discută deja despre devierea camioanelor pe DN73 prin Curtea de Argeș, așa cum s-a mai făcut la reparațiile din urmă cu doi, trei ani.
Pe DN7, pe Valea Oltului, astăzi, de la ora 10:00 la ora 16:00, sunt programate teste ale carosabilului, se iau carote din asfalt, traficul este dirijat la paletă. Asta se va întâmpla pe tronsoanele dintre Călimănești și Câineni, kilometrii 214 -230.
Ultima informație pentru șoferii care circulă pe DN2 în județul Buzău și pe DN6 în județul Mehedinți sunt tronsoane cu ceață și vizibilitate redusă chiar sub 50 de metri./ahincu/pvelisar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (9 februarie)