Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19

Prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, şi soţia acestuia, Camilla, Ducesă de Cornwall, au primit miercuri prima doză de vaccin anti-COVID-19, a anunţat purtătorul de cuvânt al Casei Clarence, dar nu a precizat unde au fost vaccinaţi cei doi şi nici ce vaccin li s-a administrat. Prinţul Charles, în vârstă de 72 de ani, a fost testat pozitiv pentru coronavirus în luna martie 2020, după ce a acuzat unele simptome, de care a scăpat uşor şi repede – după cum a declarat chiar Prinţul Charles.
Peste 12,6 milioane de britanici au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19, potrivit cifrelor oficiale, iar acum Serviciul Naţional de Sănătate (NHS) a cerut persoanelor de 70 de ani şi peste care nu s-au vaccinat să se programeze pentru prima doză.
Luna trecută, Regina Elisabeta II-a Marii Britanii şi soţul său, Ducele de Edinburg, au primit prima doză de vaccin, potrivit purtătorului de cuvânt al Palatului Buckingham, dozele fiind administrate de medicul casei Regale la castelul Windsor./mbaciu/cvanatoru

(CNN INTERNATIONAL – 10 februarie)