CROATIAN AVIATION: TAROM introduce o line charter spre Dubrovnik

TAROM, compania aeriană națională a României, intenționează să opereze o linie charter între București și Dubrovnik în programul de zbor din vara acestui an

Compania aeriană națională din România intenționează să realizeze un zbor de legătură între București și Dubrovnik în această vară, relatează Boardingpass.ro. Este o linie charter pentru tour-operatorul român Karpaten Turism, care oferă aranjamente turistice pentru vacanțe în sudul Croației.
Linia București – Dubrovnik va funcționa în perioada 4 iunie – 15 octombrie 2021, cu o frecvență de un zbor pe săptămână, în fiecare vineri.
Program de zbor:
RO3731: București (OTP) 07:50 – 08:30 Dubrovnik (DBV),
RO3732: Dubrovnik (DBV) 09:30 – 12:00 București (OTP).
Aranjamentele turistice includ zbor, cazare și transferuri de la și către aeroportul Dubrovnik, rezervările putând fi făcute pe site-ul web al operatorului turistic.
TAROM nu are linii regulate către Croația, iar linia charter către Dubrovnik a funcționat în urmă cu aproape 10 ani.
Compania are 28 de aeronave în flotă (Airbus, Boeing, ATR), iar pe ruta către Dubrovnik ar trebui să funcționeze aeronavele ATR72-600, având o capacitate de 72 de locuri, pe care compania le-a preluat în urmă cu doar un an.
Singura rută comercială directă între Croația și România a fost cea a Croatian Airlines, între Zagreb și București (doar în programul de zbor de vară), dar este puțin probabil ca operatorul aerian național din Croația să reintroducă ruta respectivă în programul de zbor de vară din acest an.
CROATIAN AVIATION (Croația), 16 februarie 2021
Traducerea: Ruxandra Lambru