Cezar Guna lansează piesa Badum Tss, împreună cu Killa Fonic și REALM

Badum Tss îi aduce Cezar Guna, Killa Fonic și REALM împreună într-o colaborare care rămâne imediat întipărită în minte. Beat-urile fresh ale piesei și vocile artiștilor se completează perfect, iar rezultatul este unul care creează dependență.

Piesa a fost compusă de Cezar Guna, Killa Fonic și REALM, scrisă de Cezar și Killa și produsă de REALM.

Cezar Guna x Killa Fonic x REALM – Badum Tss
Cezar Guna avea deja ideea piesei, însă trebuia să prindă contur, iar acest lucru s-a întâmplat rapid cu ajutorul lui Realm și al lui Killa. „Când am venit cu ideea acestei piese, am plecat de la gluma <<Badum tss>> și i-am spus lui REALM că așa se va numi. După câteva ore de încercări, lucrurile s-au legat. În general, când intrăm în sesiuni, încercăm tot felul de chestii, dar acum a fost diferit, am avut ideea bună de la început. La câteva săptămâni după, Realm i-a arătat piesa lui Killa și i-a plăcut foarte tare. După câteva luni, am avut o sesiune și cu Killa, a trasa strofa lui, iar piesa a devenit mult mai bună și am decis s-o lansăm. Mi-a plăcut tare strofa lui și m-a surprins în același timp, pentru că nu îl mai auzisem să cânte în engleză”, a spus Cezar Guna.

După colaborarea cu Smiley pentru piesa Lasă inima să zbiere, Killa Fonic revine cu o surpriză pentru fani și o premieră, o piesă în engleză. “Sunt hyped deoarece e un banger monstru, dar și pentru ca e primul meu strike in limba engleză. Cezar are un timbru special și este super creativ, la fel și REALM. Am multă chimie cu ei”, a spus Killa.

“Ne-am dorit să facem o piesă hip-hop de club, ceva simplu, în genul celor pe care le ascultăm la Cardi B, Tyga sau Post Malone. Chiar dacă ideea a apărut în 2019, am revenit asupra ei de curând, iar lucrurile s-au legat acum. A durat puțin până am găsit refrenul, dar în final avem un rezultat foarte bun. Iar faptul că este prima piesă a lui Killa în limba engleză, iar eu am contribuit la asta, e o nebunie. E cu siguranță ceva nou pentru România și ne dorim să ajungem cu piesa și în alte țări”, a spus REALM.