FOARTE URGENT: Trebuie să se opereze urgent, deoarece o zi în plus poate fi fatală pentru Dragos!😭😭❤️

Bună ziua,

Dragoș Păscăreanu este un copil de numai 3 ani și 7 luni, care s-a nascut, pe data de 15 iunie 2017, cu mai multe malformații grave ale inimii, care îi pun viața în mare pericol.

Băiețelul este în stare ameliorată, având urmatoarele diagnostice la inimă: insuficiență cardiacă, canalul AV forma completă, transpoziții vase mari, hipoplazie cord stâng, drenaj venos pulmonar total aberant, lipomielomelingocel (fesa), suflu sistolicde gradu 4/6 pe toata aria precordială, DSV larg 13mm, DSA-9mm, stenoză strănsă de arteră pulmonară și persistenta canalului arterial.

Medicii din tara nu i-au dat șanse să trăiască, întrucât starea copilului este foarte gravă, însa speranțele familiei au reînviat când a primit răspuns din Istanbul, de la Spitalul Medical Park. Dragoș trebuie să plece urgent, deoarece o zi în plus poate fi fatală pentru copil! Haideți să-i salvăm împreuna viața micuțului!

Până în momentul de față Dragoș a mai efectuat două intervenții la Clinica Medical Park din Istanbul două operații pe cord deschis dar medicul a recomandat 3 intervenții chirurgicale pe o perioada de aproape 4 ani.

”Fac apel la dumneavoastră pentru a mă ajuta să efectueze ultima operație cea de-a treia care băiatul meu depinde de această intervenție în Turcia.Situația mea materială depășește cu mult suma deoarece sunt o mamă singură și este peste puterile mele suma de 16000 de euro.Îmi doresc din suflet să pot strânge cu ajutorul oamenilor cu suflet mare această care depinde viața băiețelul meu. Orice donație cât de mică ar fi contează ca Dragoș băiețelul meu să trăiască o viață normală cum și-ar dori orice copi!, spune mama

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -Dragoș Păscăreanu