Situaţia traficului rutier pe principalele şosele din ţară

Despre cum se circulă pe șoselele principale din țară aflăm acum în direct de la reporterul RRA Alex lancuzov.
Reporter: Bună dimineața! Au intrat în vigoare noile restricții pe Autostrada Soarelui, tronsonul București-Fundulea, unde se fac reparații la partea carosabilă. Astfel, pe calea 2, sensul dinspre Fundulea către București, sunt închise două segmente cu o lungime totală de 12 km: Fundulea-Brănești, de la kilometrul 33 la kilometrul 27, respectiv Cernica-Glina, de la kilometrul 17 la kilometrul 12. Se circula deviat pe calea 1, sensul spre litoral; a rămas o singură bandă pentru fiecare direcție și limitări progresive până la 60 de km/oră. Foarte important, bretelele de ieșire de la Cernica și de la Glina, mai ales ultima, pentru centura București, sunt închise pentru sensul dinspre Constanţa către capitală. Se lucrează până la sfârșitul lunii aprilie, apoi vine o pauză de sărbători, se reiau lucrările din 5 mai până la 15 iunie și apoi o nouă pauză în sezonul estival.
Două restricții pe autostrada A1 în județele Hunedoara și Timiș. La Dobra, kilometrul 401, lucrări de forare – se iau probe din asfalt, cu restricţii pe prima bandă -, iar în județul Timiș, la Chizătău-Belinţ, la kilometrul 465, reparaţii la rosturile de dilataţie de la poduri. Mergeți cu grijă, adaptați viteza.
Ultima informație, din județul Argeș: atenție la Golești, pe DN 73C – se intervine cu material antiderapant, este risc de polei. Pentru a permite aceste intervenții sunt impuse și restricții de circulație./rpatulea/cvanatoru

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (19 februarie)