Voltaj sărbătorește dragostea cu videoclipul piesei „Doar pentru ea”

Voltaj își surprinde publicul cu unul dintre cele mai emoționante videoclipuri lansate vreodată. După ce au cucerit inimile fanilor cu „Doar pentru ea”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale, trupa lansează de Dragobete mult așteptatul videoclip al piesei. Single-ul manifest destinat celor care recunosc că iubirea este cea care le dă speranță și scoate la suprafață tot ce e mai bun din ei este completat acum de acest clip sensibil, romantic, regizat de către Roman Burlaca.

„Piesa «Doar pentru ea» e o declarație sinceră de dragoste, o piesă inspirată de jumătățile noastre, în momente în care eram departe de ele. După căutări îndelungate, credem că am găsit scenariul și regizorul care să poată surprinde în imagini ce am dorit noi să transmitem prin muzică. Suntem foarte încântați de ce a ieșit, Roman Burlaca, regizorul videoclipului, înțelegând foarte bine ce ne-am dorit. Și nu era un moment mai potrivit pentru lansare, decât de Dragobete! Sperăm să ajungă emoția muzicii și a imaginilor la sufletul tuturor celor care vor vedea acest videoclip”, mărturisește Călin Goia.

Compusă de către Voltaj, single-ul este o declarație de iubire sinceră „doar pentru ea”,  cea care l-a învățat din nou să iubească, cea care l-a făcut să îi bată inima la unison cu a ei și care i-a arătat că fericirea există. Când iubirea își face apariția, totul se transformă și fiecare moment petrecut împreună este unic, iar clipul redă prin imagini esența acestei povești a doi îndrăgostiți ce se privesc cu aceeași iubire ca în prima zi.

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Acum doi ani, trupa a colaborat pentru prima oară cu Loredana Groza și au lansat împreună „Dependența mea”, o declarație de dragoste sinceră și pasională. La finalul lui 2019, Voltaj a susținut turneul național „Ca la 20 de ani” ce s-a încheiat la Sala Polivalentă cu un eveniment inedit care a adunat aproximativ 4000 de oameni. În 2020, Voltaj a lansat „OM”, o piesă cu versuri puternice, ce transmite un îndemn social care subliniază importanța solidarității, iubirii și acceptării.