Gabriela vrea nu doar să trăiască 😭😭

Pe zi ce trecea mă simțeam tot mai rău și mai rău, îmi era (și încă îmi este) foarte greu să mă mișc, astfel încât mama mă ajută să mă îmbrac și să mă dezbrac, uneori chiar mă hrănește, pentru că eu nu am putere să țin lingura în mână…

E trista poveste a unei luptătoare de numai 18 ani. Spun luptătoare nu întâmplător și nu cu ușurință, căci Gabriela Negruță se luptă din răsputeri cu cancerul, care o amenință în fiecare clipă și o supune la chinuri greu de imaginat.

Ședințele de chimioterapie nu au fost suficiente, cele de radioterapie îi dăduseră speranța unei aparente vindecări, dar realitatea a fost mai dură. După doar două zile de la externarea care părea să fie sfârșitul coșmarului, starea fetei s-a înrăutățit și drumul lung al tratamentelor intensive a fost reluat.

Toate aceste greutăți prin care trec nu se compară cu dorința mea de a trăi. Eu chiar cred că această boală nu îmi vrea răul, ci din contră… încearcă să mă lustruiască și să mă pregătească pentru viitor.

Câți dintre noi ar avea această perspectivă asupra suferinței? Câți dintre noi ar vedea într-o lumină pozitivă un astfel de parcurs nedorit? Gabriela vrea nu doar să trăiască, ci să devină psihoterapeut, să îi ajute și pe alții care trec prin ce a trecut ea.

Știu că Dumnezeu nu îmi vrea răul, însă trebuie să trec prin toate astea, pur și simplu trebuie. Și eu voi trece, pe alocuri cu capul sus, pe undeva cu lacrimi și chinuri, dar acesta e drumul meu. Vă rog să mă ajutați ca să-mi pot îndeplini toate visurile. Pentru mine fiecare donație e importantă, iar rugăciunile și mesajele voastre de susținere mă întăresc și mai mult.

Gabriela are nevoie de peste 100.000 de euro pentru transplantul de măduvă de care depinde salvarea ei de la moarte. Oricare dintre noi am putea fi în locul ei, căci viața pare să nu discrimineze pe nimeni când e vorba de suferință și, cu siguranță, fiecăruia i-ar prinde bine o mână de ajutor. De aceea, haideți să întindem noi primii mâna de ajutor de care Gabriela are atâta nevoie!

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare, o poate ajuta să trăiască, să devină ce își dorește, să dea mai departe binele pe care l-a primit și să fie și ea o mână de ajutor pentru cei loviți de soartă.

Dacă doriți să o ajutați pe termen lung pe Gabriela Negruță în această luptă nedreaptă, o puteți face printr-o plată recurentă. Pe durata campaniei, puteți dona constant o sumă aleasă de dumneavoastră.

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer la detalii plată/mențiune -GABRIELA NEGRUTA