Comunicat de presa

Prima platformă multimedia adresată publicului larg, https://www.global-health.media/ își propune integrarea holistică a conceptului stării de bine autentice, prin promovarea un stil de viață sănătos și obținerea echilibrului interior.

 

#healthyMediaNews:

  • articole avizate ale specialiștilor și sfaturile media-influencerilor;
  • apariții editoriale internaționale (insert video: https://youtu.be/7Rl4IqxNoussi Coperta)

 

 Despre autor:  Născut în Brazilia în 1952, Carlos Cardoso Aveline este jurnalist de profesie și autor al cărții „Focul și Lumina Literaturii Teosofice”. Detine lucrări publicate despre filozofia ezoterică și ecologie. Editorul Revistei „The Aquarian Theosophist”, Cardoso Aveline crede că iudaismul, filosofia evreiască și Israelul au roluri importante de jucat în renașterea etică de care are nevoie lumea în secolul actual. Locuiește în Portugalia și conduce Biblioteca și Centrul de Cercetare al Lojei Independente a Teosofilor, ale cărei site-uri web asociate includ: www.TheosophyOnline.com și www.HelenaBlavatsky.Org.

  • profil special dedicat creațiilor artistice deosebite #eArt @ Chuck Pinson’s Art (insert: https://chuckpinson.com/)

 

  • interviuri în exclusivitate despre wellness, frumusețe și o prevenție sănătoasă cu Dr. Rucsandra Hurezeanu, Prof. Dr. Anamaria Ciubară, Ileana Badiu, Simona Dragomir și mulți alții:

 

„Mă bucură existența acestei comunități Global-Health.Media. Este foarte important să existe astfel de proiecte, care să aducă un plus de valoare și o comunicare transparentă între profesioniștii din sănătate și publicul larg. Vă felicit pentru inițiativă și sper să vă atingeți obiectivele în cel mai scurt timp!”

Prof. Dr. Anamaria Ciubară MD, PhD

 

„Sunt adepta frumuseții prin sănătate și mă bucur că avem din ce în ce mai multe reviste educative, informative de care oamenii au mare nevoie. Astăzi nu mai putem vorbi despre frumusețe fără să includem pe lîngă îngrijirea pielii, un stil de viață sănătos, o alimentație corectă și sportul. Cred în frumusețea la 360 de grade. Vă doresc mult succes!”

Dr. Rucsandra Hurezeanu

 

„Există genul de frumusețe văzut cu ochiul și un alt fel de frumusețe văzut cu inima în sensurile și sentimentele lucrurilor. Dragostea mea pentru ambele reprezintă fundamentul pentru crearea picturilor mele de peisaj dramatic. Cu fiecare tușă de culoare, scopul este de a vă transporta la modul figurat în locuri care vă reconfortează, vă inspiră și vă luminează ziua”

Chuck Pinson

 

Ne dorim să punem bazele unei comunități strâns unite, unde să împărtășim sfaturi zilnice despre sănătate, frumusețe, ecologie, dezvoltare personală, sustenabilitate și tot ceea ce reprezintă bunăstarea fizică și emoțională.

 

Healthy Media News: https://www.global-health.media/healthymedianews/

Facebook Pages: @GlobalHealthMedia  @HealthyMediaNews