Urcă-te în tren și hai la Constanța! Noi ți-am pregătit un TREN NOU din capitală spre litoral!

Din 15 martie 2021, între București Nord și Constanța introducem în circulație un NOU TREN. Solicitările și nevoile de transport ale călătorilor noștri sunt concretizate în servicii noi atunci când există cerere și sunt întrunite și toate condițiile. 

Program

Noul tren -InterRegio 1685 se adresează acelora care vor să ajungă în Constanța în jurul prânzului. Va avea plecarea din București Nord la ora 10:45 și sosirea în Constanța la ora 12:56 și va circula în cursul săptămânii, de luni până vineri, în perioadele de extrasezon: 15 martie – 25 iunie și 6 septembrie – 10 decembrie 2021. Este știut faptul că în sezonul estival CFR Călători introduce alte trenuri suplimentare ce conectează toată țara de litoralul românesc. 

Facilități

Trenul InterRegio 1685 acoperă cererea de transport pe segmentul orar 09:35 – 14:00 și completează astfel oferta CFR Călători între capitală și cel mai mare oraș de la Marea Neagră.

Distanța este parcursă în 2 ore și 11 minute și asigură și deplasarea călătorilor spre/dinspre localitățile din parcurs, trenul având opriri și în stațiile Ciulnița și Fetești. Pentru o călătorie confortabilă, trenul va avea în compunere vagoane modernizate în anul 2020. 

Tarife

Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale: reducere de 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipație, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus.  

Vă reamintim că din 8 martie 2021, am introdus în circulație un nou tren dinspre litoral spre capitală – InterRegio 1684 Constanța (plecare 07:00) – București Nord (sosire 09:17), care circulă de luni până vineri.

Rezervă-ți locul în tren, pregătește bagajele și hai în călătorie! CFR Călători este partenerul tău de drum!

Biletele pot fi achiziționate utilizând următoarele canale:

  • online de pe cfrcalatori.ro;
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

 Purtarea mășii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor  – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

RADOR – 13 martie