Biroul de Înmatriculări Auto din Piatra Neamț își sistează activitatea

Realizator: Biroul de Înmatriculări Auto din Piatra Neamț își sistează activitatea de astăzi, deoarece personalul a fost infectat cu SARS-CoV-2. Şi la Roman, Biroul de Înmatriculări și Permise Auto are activitatea suspendată pentru două săptămâni. Conducerea instituției afirmă că programările rămân valabile.
Reporter: Geanina Buftea – Biroul de Înmatriculări Auto din Piatra Neamț își sistează activitatea deoarece personalul a fost infectat cu SARS-CoV-2, iar trei persoane se află în stare gravă pe un pat de spital. Şi la Roman, Biroul de Înmatriculări și Permise Auto are activitatea suspendată pentru două săptămâni.
George Lazăr, prefectul județului Neamț: La momentul ăsta avem șase lucrători care sunt pentru 14 zile în carantină, fiind identificați pozitiv cu SARS-CoV-2. Noi am suspendat din cauza acestei probleme activitatea de la Roman temporar, pentru două săptămâni, şi există probabilitatea – şi o analizăm astăzi – să suspendăm pentru o perioadă de timp activitatea la înmatriculări.
Reporter: Conducerea Serviciului Regim Permise și Înmatriculări susține că programările rămân valabile. Comisarul șef Constantin Sandu explică:
Constantin Sandu: Sperăm ca cetățenii să aibă încredere că solicitările le vor fi rezolvate cât mai repede posibil, dar să ne înţeleagă că efectiv nu avem oameni, am încercat să aducem din alte județe./rpatulea/cvanatoru

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (16 martie)