În replică la afirmaţiile lui Biden, Putin i-a urat multă sănătate

În replică la afirmaţiile făcute de preşedintele american, Joe Biden, la adresa lui, Putin i-a urat acestuia sănătate. Liderul rus a declarat că există multe persoane oneste și decente în instituţiile care conduc SUA, iar Moscova va conta pe acestea. Răspunzând declarațiilor făcute miercuri de liderul de la Casa Albă, Joe Biden, i-a urat omologului său american sănătate, informează Agenţia de presă TASS.
Biden a declarat, într-un interviu acordat ABC, că autorităţile ruse vor trebui să „plătească prețul” pentru tentativele atribuite Moscovei, de amestec în alegerile americane și, de asemenea, a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă îl consideră pe Putin un „ucigaș”.
„În ceea ce privește declarațiile omologului meu american. Ce i-aș răspunde? I-aș spune: „Să fiţi sănătos!”. Îi doresc sănătate”, a afirmat liderul rus, menționând faptul că a susţinut aceste afirmaţii „fără ironie, fără glume”.
Șeful statului rus a adăugat că există multe persoane oneste și decente în instituţiile de guvernare americane, iar Federația Rusă va conta pe ele.
Putin a menționat că autorităţile din SUA doresc să menţină relații cu Federația Rusă, doar în condițiile stabilite de Washington, în timp ce Rusia va desfăşura activităţi doar în condiții favorabile pentru ea./vdraguta/sdm2

(Agenţia de presă TASS – 18 martie)