Mihai Șora s-a alăturat cauzei Salvați Copiii

Mihai Șora s-a alăturat cauzei Salvați Copiii, pentru a cumpăra o ambulanță care să transporte copiii bolnavi la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. În acest moment, nu mai există o ambulanță perfect funcțională, patru sunt la casat, iar cea de-a cincea e veche și are permanentă nevoie de reparații.

Iată mesajul lui Mihai Șora, postat și pe Facebook:

https://www.facebook.com/mihaisora/photos/a.127936887262336/3858569687532352

Dacă ești adult, 𝑠̦𝑡𝑖𝑖. Înțelegi boala, îți poți accepta suferința ca pe o încercare, chiar dacă ți se pare nedreaptă și este fără scăpare. Dar un copil care suferă strânge în el nu doar chin și durere, timpul curmat al jocului, al bucuriei, ci și absurdul unei lumi pe care nu o poate cuprinde cu mintea și cu sufletul lui de copil; uneori strânge și neputința ori nepăsarea oamenilor mari dimprejur.

La spitalul de pediatrie „Grigore Alexandrescu“ din București nu există nicio ambulanță demnă de acest nume, cu aparatură funcțională, cu acele dotări care fac diferența dintre un hârb pe patru roți și un vehicul ce poate salva viețile unor copii. Om cu om, am putea aduna fondurile pentru o ambulanță nou-nouță.

𝑆𝑎𝑙𝑣𝑎𝑡̦𝑖 𝑐𝑜𝑝𝑖𝑖𝑖, dragii mei, nu este o formulă, este un strigăt pe care am încercat să-l desenez aici.

Fiți buni, fiți generoși.

Orice donație, cât de mică, va fi binevenită la adresa:

https://www.salvaticopiii.ro/…/ambulanta-pentru-viata