PSD a prezentat propria viziune cu privire la Planul Național de Redresare și Reziliență

Realizator: Amalia Bojescu – PSD a prezentat, în această seară, propria viziune cu privire la Planul Național de Redresare și Reziliență. În opinia social-democraților acesta trebuie să ofere mai multă digitalizare, grijă pentru mediu, competitivitate și inovare. Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu susține că planul trebuie să se bazeze pe consens politic, implicarea actorilor sociali și transparență în alocarea fondurilor.
Sorin Grindeanu: Se refuză în mod inexplicabil dezbaterea acestui PNRR cu partidele în parlament, dar și cu mediul economic și cu societatea civilă. Aceasta este, din perspectiva noastră, o cale sigură către eșec. Acest plan nu are în spate, oricât ne-am uita, nici un fel de studiu de impact, nici un fel de evaluare de piață și mai ales nu pune în centrul său cetățeanul, familia și generațiile tinere.
Realizator: Social-democrații nu vor vota ratificarea deciziei privind contribuția României la bugetul Uniunii Europene, dacă Planul Național de Redresare și Rezilienţă al Guvernului nu va fi prezentat în parlament – transmite redactorul Cătălin Purcaru./rpatulea/pvelisar

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 23 martie)