Simone Tempestini a câştigat, pentru a şaptea oară consecutiv, Raliul Braşovului

Campionul naţional en titre, Simone Tempestini, a câştigat, pentru a şaptea oară consecutiv Raliul Braşovului, Tess Rally Braşov, etapa a doua a Campionatului Naţional de Raliuri.
La cea de-a 50-a ediţie a Raliului Braşovului, echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu s-a impus clar după ce norvegienii Mads Ostberg/Torstein Eriksen, campionii mondiali WRC2 Pro, au abandonat în proba specială cu numărul şase, din postura de lideri.
Pe locul secund s-a clasat echipajul Bogdan Marişca/Sebastian Itu, podiumul fiind completat de Sebastian Barbu/Bogdan Iancu. Braşoveanul Dan Gîrtofan alături de Tudor Mârza, deţinătorul recordului de prezenţe în cursa de la Braşov, cu 20 de participări, a ocupat locul 5, la peste 2 minunte de castigator dupa ce a avut probleme tehnice inca din prima zi a raliului.
Istvan Soos a incheiat pe locul șase al clasamentului general, pilotul brașovean a obținând și victoria clasei 11. De asemenea Andrei Gârtofan a terminat pe locul 8 la general și s-a impus la clasa RC2N.
Nu mai puţin de 82 de echipaje s-au înscris la cea de-a 50-a ediţie a Raliului Braşovului. (RADIO ROMÂNIA BRAŞOV – 28 martie)/rcostea