Lansarea Centrului Național de informare și promovare a patrimoniului cultural

Astăzi, 30 martie, începând cu ora 15:00, va avea loc o primă întâlnire a echipei proiectului „Centrul național de informare și promovare a patrimoniului cultural”, în cadrul căreia se vor discuta prioritățile și activitățile pentru anul în curs.
Conferința va oferi o perspectivă asupra misiunii Centrului și a direcțiilor de acțiune pentru anul 2021, așa cum au rezultat acestea în urma seriei de consultări externe desfășurate în ultimele trei luni.
Evenimentul va prilejui, în plus, și o vizită virtuală – în povești și imagini – la Casa de Târgoveț din Calea Șerban Vodă, nr. 33 din București, care va funcționa ca sediu fizic al Centrului.

Centrul național de informare și promovare a patrimoniului cultural își va definitiva strategia pentru anii următori, pornind atât de la prioritățile rezultate în aceste ultime trei luni de consultare, cât și de la reacțiile, propunerile și oportunitățile de colaborare ale sectorului patrimoniului cultural.

Proiectul In-Herit – Centrul Național de informare și promovare a patrimoniului cultural este realizat dintr-un parteneriat între Institutul Național al Patrimoniului, Fundația ProPatrimonio, Asociația Da’DeCe și Institutul Meșteșugurilor din Norvegia și este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Mai multe informații și modul în care puteți participa, aici: https://www.facebook.com/events/130885222254229