FOARTE URGENT: Anastasia are nevoie disperată de ajutorul nostru pentru a depăși problemele de sănătate

Bună ziua,

Sunt clipe decisive pentru o fetiță nevinovată care s-a născut prematur, cu grave probleme de sănătate. Sunt decisive deoarece Anastasia Foca are nevoie de un transplant de celule stem ce poate fi efectuat la o clinică din Viena și costă 11.000€.

Fetița suferă de o formă de paralizie cerebrală și, după 5 ani și jumătate de recuperare, această  intervenție îi poate asigura șansa unei vieți cât mai apropiate de normalitate. Dar o mamă singură nu poate acoperi un cost atât de mare, când și ea și fiica ei bolnavă trebuie să trăiască din indemnizația de creștere a copilului, cea de însoțitor și o alocație și să achite și chiria lunară.

De aceea, Anastasia are nevoie disperată de ajutorul nostru pentru a depăși problemele de sănătate. Prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, putem ușura povara financiară a acestei familii și salva astfel un suflet nevinovat și prea greu încercat de viață.

Alături de kinetoterapie zilnică și multă muncă sperăm să învingem diagnosticul. Mulțumim că ne dați curaj și încredere să mergem mai departe. Vă iubim, le transmite femeia tuturor celor care i-au întins deja o mână de ajutor.

Luptă și tu alături de noi pentru Anastasia!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer la detalii plată/mențiune -ANASTASIA FOCA