Mick Jagger, liderul trupei Rolling Stones, trăiește în Sicilia de vara trecută

Muzica rock răsună în Sicilia. Mick Jagger a fost văzut de mai multe ori în Sicilia. Se pare că, din vara anului trecut, liderul trupei Rolling Stones a ales să locuiască pe insulă și este tot mai plauzibilă posibilitatea unei mutări în Italia. Există multe indicii despre prezența solistului formației englezești în Sicilia. De fapt, muzicianul a fost fotografiat de paparazzi în timpul unor vizite la cele mai sugestive monumente de pe insulă.
Totul a început în septembrie, când Jagger a luat cina într-un restaurant din Marzamemi, lăsând drept mărturie un autograf pe un meniu. Cu acea ocazie, împreună cu artistul se aflau soția sa, Melanie Hamrick, dar și câțiva bodyguarzi. În acele zile a făcut o vizită la Catedrala din Noto și o plimbare în centrul istoric al orașului Siracusa. Câteva săptămâni mai târziu, a fost fotografiat în Valea Templelor din Agrigento. Apoi, în perioada Crăciunului, a apărut pe Instagram o fotografie în care vedeta rock se afla printre cactușii moșiei marchizilor de San Giuliano din Melilli. La Palermo, vizita capătă un ton mai instituțional.
De fapt, în timpul popasului la Palatul Normanzilor și la Capela Palatină din Palermo, Jagger este însoțit de președintele Adunării regionale siciliene, Gianfranco Miccichè. Se pare că muzicianul este încă pe insulă. O fotografie recentă postată pe Instagram, de fapt, îl arată zâmbind pe un fotoliu cu o chitară lângă el și o pisică în brațe. Fotografia a fost făcută într-o locație nespecificată din Sicilia, între Ragusa și Siracusa./oavram/rcostea

(www.ilmessaggero.it – 5 aprilie)