Tensiunile din coaliţia de guvernare, după evacuarea cu probleme de la Spitalul Foișor nu sunt atât de grave (Rareş Bogdan)

Tensiunile din coaliţia de guvernare, după evacuarea cu probleme de la Spitalul Foișor nu sunt atât de grave – a spus astăzi prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, aceasta chiar dacă au fost și lideri liberali care i-au cerut demisia ministrului sănătății, Vlad Voiculescu.

Rareș Bogdan consideră că este necesară o analiză în interiorul coaliției și că, în acest moment, nu trebuie să se discute despre demiteri sau demisii, ci despre asumarea unor vinovății.

Rareș Bogdan: Cel care îşi înlocuiește sau cere înlocuirea echipei, dacă este cazul, este premierul României care are tot sprijinul nostru. Haideți să vedem ce s-a întâmplat, să facem o analiză a evenimentului de vineri seara, care este unul care nu trebuie să se mai repete și, după asta, să luăm decizii! Situația e mult mai liniștită în coaliție, decât pare din afară. Vom sta de vorbă. Deocamdată, în momentul ăsta, nu discutăm despre demiteri, discutăm despre un lanț al vinovățiilor care trebuie să ne fie puse la dispoziție nouă și opiniei publice.

Realizator: Soluția este dialogul – a spus astăzi și copreședintele USR PLUS, Dan Barna, înaintea unei reuniuni a conducerii coaliției./lalexandrescu/csimion

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 12 aprilie