Tiziano Ferro și-a amânat concertele de pe stadioane până în 2023

„TZN 2021, turneul care ar fi avut loc în perioada 6 iunie – 18 iulie 2021 în cele mai importante stadioane italiene, din păcate, a fost anulat”, a anunțat Tiziano Ferro pe rețelele de socializare, adăugând emoticonul unei inimi frânte. „Live Nation lucrează pentru a putea anunța cât mai curând posibil reprogramarea sa, care va avea loc în vara anului 2023”, a explicat artistul italian.
„Am fi sperat la o vară diferită”, a scris Ferro. „Mi-aș fi dorit să îmi sărbătoresc cu voi cei DOUĂZECI DE ANI de carieră, dar trebuie să acceptăm starea lucrurilor și să facem constructiv și acest moment neplăcut. De acum înainte, energiile mele vor merge toate spre Scena Unită, pentru a ajuta lucrătorii din mediul spectacolului, care vor rămâne șomeri pentru al doilea an consecutiv. Vă mulțumesc pentru răbdare, înțelegere și apropiere. Ne vedem aici!!!”.
„Pentru cei care au achiziționat bilete, există două posibilități: rambursare și reutilizare. Biletele ediției 2020-2021 vor fi valabile pentru ediția 2023. Rambursarea biletelor sau voucherelor emise și neutilizate încă va trebui solicitată până la data de 20/7/21 de la sistemul de ticketing unde a fost efectuată achiziția (Ticketone, Ticketmaster sau Vivaticket), urmând procedurile indicate pe site-urile respective”, a concluzionat artistul. Pentru mai multe informații accesați: bit.ly/TZN2023./oavram

(www.ansa.it – 19 aprilie)