Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o discuţie telefonică despre PNRR cu premierul Florin Cîţu

Realizator: Președintele PSD, Marcel Ciolacu, salută anunțul premierului Florin Cîțu de a prezenta în Parlament Planul Național de Redresare și Reziliență și de a avea o discuție aplicată cu opoziția. În acest sens, Marcel Ciolacu a precizat că săptămâna viitoare va discuta cu șeful executivului pe marginea acestui plan și îi va prezenta propunerile PSD.

Marcel Ciolacu: Am avut o discuţie cu telefonică cu primul-ministru. Săptămâna viitoare o să avem o întâlnire, să stabilim principiile și mecanismele cele mai bune pentru abordarea Planului Național de Redresare și Reziliență. Trebuie să discutăm despre transparență, despre un mecanism, astfel încât autoritățile locale să aibă acces la acest Plan Național de Redresare și Reziliență corect și, nu ultimul rând, punctual, despre Autostrada Moldovei. Este cazul să spargem această barieră între Moldova și Ardeal, să existe o autostradă.

Realizator: Social-democraţii îşi mențin decizia de a intra în grevă parlamentară dacă Guvernul nu va prezenta PNRR în legislativ. Precizările au fost făcute de președintele PSD, Marcel Ciolacu, după o reuniune a social-democraților la Sâmbăta de Sus./geftene/gpodea/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 14 mai