Sunt tinere, frumoase și cu o mare pasiune în comun: muzica. Și tot muzica este cea care le-a adus împreună pe  Tiny Tigers, un grup dinamic, plin de energie, creat de patru puștoaice extrem de talentate. Format din Karina, Alexandra, Bianca și Carla, Tiny  Tigers a început drumul în cariera muzicală atunci când cele patru fete au participat la X Factor, unul dintre cele mai urmărite talent show-uri televizate din România, unde au ajuns până în semifinală. Acum cele patru mici tigroaice sunt pregătite să lanseze primul lor single în această formulă.

Karina Ștefan este din județul Timiș și s-a născut pe 29 aprilie 2005. Elevă în clasa a IX a la Colegiul Național Bănățean din Timișoara, Karina a studiat canto aproximativ 3 ani. De-a lungul timpului, a participat la mai multe festivaluri și concursuri printre care și Vocea României Junior unde a ajuns în finală în echipa Andrei. Cu fetele de la Tiny Tigers s-a cunoscut la X Factor, moment în care au început o colaborare frumoasă ce avea să ducă și către primul lor single împreună.

În vârstă de 17 ani, Alexandra Căpitănescu s-a născut pe 31 iulie 2003 și este din Galați. Elevă în clasa a XI-a în cadrul liceului „Costache Negri”, Alexandra spune că cele mai mari pasiuni ale ei sunt muzica și călătoriile. Studiază canto de la vârsta de 10 ani și a luat si lecții de pian. A participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică, atât în țară cât și în afară (Republica Moldova și Rusia), dar și la emisiuni concurs precum Dream Star, Next Star, Românii au Talent, Vocea României și X Factor.

Bianca Ionescu are și ea tot 17 ani, este din București și a fost de două ori finalistă în cadrul emisiunii Next Star. A făcut teatru timp de 7 ani și a participat la concursuri prin toată țara. Școala, muzica și actoria sunt prioritare pentru ea, însă Bianca și-a făcut timp și pentru o altă pasiune: dansul. Mai mult, portofoliul Biancăi cuprinde 197 de diplome obținute la concursuri naționale și internaționale la discipline precum limba română, limba engleză, matematică, teatru, dansuri sportive și muzică.

Carla Stefani s-a născut în Cluj Napoca pe 18 decembrie 2006. A fost elevă a Colegiului Pedagogic „Iosif Vulcan” din Oradea iar acum este elevă a Liceului „Nicolae Bălcescu” din Cluj Napoca. A cântat pe multe scene și a colaborat cu mai mulți artiști, printre care și cu trupa Voltaj la Sala Polivalentă. Carla studiază canto și pian la „Voltaj Academy” din Cluj Napoca.