Social-democrații critică PNRR

Social-democrații critică Planul Național de Redresare și Reziliență. Europarlamentarul Mihai Tudose, vicepreședinte al PSD, susține că o parte din fondurile alocate va merge spre clientela politică a partidelor din coaliția guvernamentală.

Mihai Tudose: Sunt prevăzute 1.200 de euro pe zi pentru consultanți externi, 1,6 milioane de euro pentru achiziția de birouri, dulapuri, scaune, măsuțe pentru personalul nou angajat pentru recalcularea pensiilor, 27 de milioane de euro pentru implementarea de ghiduri metodologice în sănătate, 41 de milioane de euro pentru consultanță în vederea ajustării cadru legislativ pentru programe de formare în domeniul sănătății, 4 milioane de euro pentru finanțarea personalului unității de implementare a reformelor pe zona IMM-urilor și 30 de milioane de euro pentru consultanță în reformă și reorganizarea companiilor de stat.

Realizator: PSD va stabili la începutul săptămânii viitoare toate detaliile privind moțiunea de cenzură la adresa Cabinetului Cîţu anunțată recent de liderul partidului, Marcel Ciolacu./cpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 3 iunie