Capitala României găzduieşte, pe Arena Națională, patru meciuri din programul Campionatului European de Fotbal

Capitala României găzduieşte, pe Arena Națională, patru meciuri din programul Campionatului European de Fotbal care începe în această seară. Stadionul nu va fi plin la niciuna dintre aceste întâlniri, totuși sunt așteptați să sosească mii de suporteri ai echipelor Ucrainei, Austriei și Macedoniei de Nord. Lor li se vor alătura iubitorii de fotbal de la noi care vor să vadă meciurile pe viu.

Cum pandemia de COVID a slăbit în intensitate, dar nu s-a terminat, lucrurile trebuie să fie organizate ceas – a spus la matinalul Radio România Actualități, Răzvan Mitroi, manager de comunicare UEFA Euro 2020 – dar nu avem niciun motiv să credem că nu va fi așa.

Răzvan Mitroi: La stadion, asta e foarte important să știe cei care au bilete, vor fi total în siguranță, în sensul că fiecare persoană care intră în Arena Națională, fie că e spectator, fie că e jucător, oficial, personal care deservește la stadion, este verificat de personal medical.

Accesul se face cu bilet, brățară și cartea de identitate, astfel că o să evităm îmbulzeala aceea în care fiecare vine cu un certificat tipărit, ba cu un test rezultat negativ.

Realizator: Fanii fotbalului din Europa sunt norocoşi să poată veni în România – a mai spus Răvan Mitroi. Roma, de exemplu, nu primeşte turiştii din afara UE, deci Turcia va juca în această seară, în capitala Italiei, fără suporteri./lalexandrescu/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 11 iunie