Directorul General al TVR, întâlnire cu Majestatea Sa Margareta a României

Miercuri, 16 iunie 2021, doamna Ramona Săseanu, Director General Interimar al SRTv, s-a întâlnit cu Majestatea Sa Custodele Coroanei.

Evenimentul a fost organizat la Palatul Elisabeta, Majestatea Sa Margareta a României primind vizita Directorului General al televiziunii publice în Salonul Alb.

Majestatea Sa Margareta a României și doamna Ramona Săseanu au discutat despre provocările funcției de director al SRTv, obiectivele pe care și le-a asumat la început de mandat, dar și despre proiectele comune derulate de Casa Regală și Televiziunea Română.

TVR și Casa Regală au o lungă tradiție de colaborare, printre proiecte numărându-se emisiunea Ora Regelui, realizată și difuzată la postul public de televiziune, unde prezentul românesc este reflectat prin prisma valorilor şi principiilor Coroanei, dar și marile evenimente organizate de Casa Regală: jubilee, concerte, ceremonii, lansări de carte, Funeraliile Regelui Mihai I, Slujba de comemorare la un an de la moartea Regelui Mihai, programe In memoriam Regina Ana, repatrierea Reginei Mamă, înhumarea Regelui Carol al II-lea în noua Catedrală Ahiepiscopală , unde TVR a fost broadcaster oficial.

La finalul discuțiilor, Majestatea Sa Margareta a României și Directorul General al SRTv, doamna Ramona Săseanu,  au punctat necesitatea dezvoltării unor noi proiecte comune, în acord cu misiunea publică a TVR, care să reflecte rolul monarhiei în evoluţia societăţii româneşti.