Sute de turişti îşi petrec week-end-ul în staţiunea Băile Herculane

Sute de turişti îşi petrec week-end-ul în staţiunea Băile Herculane, unde pot merge la tratment balnear, sau la ştranduri şi piscine. Un reportaj de Mihai Bădescu.

Reporter: La Băile Herculane, hotelierii sunt pregătiţi pentru sezonul concediilor. Cătălina Iovan, manager.
Cătălina Iovan: Piscină, saune, sală de fitness – tratament balnear, bineînţeles – este foarte solicitat în perioada aceasta, coincide cu perioada concediilor, şi atunci oaspeţii beneficiază de toate serviciile în cadrul locaţiei noastre. În ceea ce priveşte atât serviciile balneo, cât şi terapiile de relaxare şi antistres, sunt pachete speciale.

Reporter: Oaspeţii care au ajuns deja în staţiune se bucură de facilităţile oferite de zona spa sau în bazele de tratament.
-: Îmi pare rău că mâine trebuie să plecăm, s-a terminat, 12 zile extraordinare au fost. Mai stăm la umbră, mai ne ferim de soare…
-: Totul se poate face, şi tratament balneoclimateric, ne-am şi plimbat, masa foarte bună… Chiar că e relaxare. Un concediu foarte bun, şase nopţi.

Reporter: Dar şi cei care nu sunt în vacanţă au dat o fugă pentru un sfârşit de săptămână relaxant.
-: Cu prietenele ne relaxăm până diseară, apoi ne întoarcem acasă.
Reporter: Nu rămâneţi?
-: Am dori, dar mai avem şi ceva treabă. Dar mai venim, că mereu venim în zilele libere. E aproape, facem două ore aproximativ.

Repoter: Sunt hoteluri care din acest sfârşit de săptămână au deschis şi terasele de vară./mbaciu/ilapadat

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 27 iunie