PNL îşi alege conducerile județene în perspectiva congresului

Realizator: Liberalii își aleg conducerile județene ale partidului în perspectiva congresului PNL din septembrie când se va alege președintele partidului. Liderul formațiunii, Ludovic Orban, candidează pentru un nou mandat, iar contracandidatul său este premierul Florin Cîțu. Prezent la primele alegeri din București, filiala Sector 1 a partidului, el le-a cerut membrilor acestei organizații să îşi aleagă echipa de conducere cu înțelepciune pentru a păstra partidul „în prima linie a bătăliei politice”. Ludovic Orban a adăugat că PNL are capacitatea de a asigura o bună guvernare a țării și că este pregătit să câștige toate alegerile din anul 2024.
Ludovic Orban: Eu nu rostesc vorbe în vânt. Când vă spun că avem tot ce ne trebuie ca să putem să ne atingem obiectivele astea vă spun pentru că știu, vreau și pot să conduc partidul așa cum l-am condus și în cei patru ani de când mi-aţi acordat încrederea să vă fiu lider.
Realizator: La rândul său, premierul Florin Cîțu consideră că este opțiunea corectă pentru conducerea partidului. Prezent la Gura Humorului, la conferința de alegeri pentru conducerea Organizației Județene Suceava a PNL el a făcut un apel la unitate pentru ca partidul să câștige următoarele alegeri generale.
Florin Cîţu: Urmează în 2024, care să știți că se va întâmpla foarte curând, deși par departe acum, patru rânduri de alegeri, iar inamicul nostru este PSD. Astăzi dăm startul pentru pregătirea a opt ani de guvernare. Avem mult de muncă, alegem bine pe 25 septembrie, şi eu vă garantez că după aceea Moldova o să conteze, Moldova să fie liberală și construim din niu Moldova și România liberală./rpatulea/ilapadat

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (1 iulie)