ADVERTORIAL: TAFFIX protejează si impotriva noilor variante ale virsului SARS-COV-2. Nu-l uitați la plecarea în concediu

Pare că virusul ține pasul cu vaccinul. Cu cât programele de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 din întreaga lume iau amploare, cu atât noile variante ale virusului se dovedesc mai contagioase. Pornind de la această realitate, experții din intreaga lume se arată îngrijorați de faptul că vaccinurile actuale s-ar putea dovedi ineficiente în fața virulenței noilor tulpini, mai ales că unele dintre ele sunt în curs de depistare.

Ceea ce nu compromite totuși planurile de vacanță. Un studiu publicat recent de compania israeliana Nasus Pharma (www.researchgate.net) a demonstrat ca sprayul nazal TAFFIX formează o barieră de protectie eficientă nu numai împotriva formei primare a noului coronavirus, ci și împotriva formelor sale mutante mult mai contagioase și mai periculoase.

În plus, TAFFIX ne protejează atât de COVID, față de care ne asigură o protecție de 97% , cât și față de rinitele alergice, atât de sâcâitoare pe timp de vară.

Sunt suficiente 50 de secunde de la administrarea în fiecare nară, ca efectul să se instaleze pentru 5 ore. Apoi „You`re good to go”/„Puteți să ieșiți liniștiți din casă”, cum spune sloganul internațional al produsului. Cu alte cuvinte, puteți să luați autobuzul spre aeroport sau gară, să călătoriți cu trenul sau avionul, să zăboviți la cumpărături în mall-uri sau să participați la petreceri. Pe scurt, să vă bucurați de orice spațiu închis și aglomerat. Dar nu numai, protecția pe care o oferă în fața rinitelor alergice îl face neprețuit și pentru excursii în natură, în plin sezon al polenului.

TAFFIX a fost dezvoltat de Nasus Pharma, primind girul Ministerului israelian al Sănătății din Israel și, în Europa, al autorităților medicale din UE. Succes în peste 30 de țări (printre care Franța, Italia, UK sau Germania), dispozitivul medical se gaseste si in farmaciile din Romania la un pret in jur de 70 de lei pentru un flacon care ajunge pentru 200 de utilizări. Spray-ul nazal se găsește în farmaciile din toată țara, atât în marile lanțuri de farmacii cât și în unitățile mici.

TAFFIX acționează prin intermediul substanței active hipromeloza, care creează o peliculă acidă în cavitatea nazală. Pelicula inactivează virusurile scăzând valoarea pH-ul de la 6,5, pragul de la care virusurile proliferează, la 3,5 – ceea ce face TAFFIX eficient împotriva majorității virusurilor, protejând deci și față de gripă sau răceală.

Producătorul nu recomandă evitarea măsurilor sanitare impuse de autorități, precum vaccinarea sau portul măștii.

Detalii despre acest dispozitiv medical în link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/channel/UCJHVALZ03mOKXavESVPQfwA

Produsul poate fi comandat de pe site-ul www.taffix.ro, la adresa de email office@taffix.ro, sau la numărul de telefon 0758 101 101.